22.1.2017

What's up?

Moi! En oo nyt muutamaan päivään saanut tänne mitään aihetta aikaiseksi, sillä mun mahtavalla tuurilla nappasin itselleni ruokamyrkytyksen/vatsataudin maanantaina ja siinä vietettiin taas muutama päivä sängyssä maaten ja kiroten! Mikä onkaan tämä huono tuuri, kun saan kaikki taudit itselleni :-D Ensin olin kovassa kuumeessa, jonka jälkeen tämä.. Noh nyt olen jo elävien kirjoissa ja ajattelin terveenä myös pysyäkkin koko kevään! Joten kaikki pöpöt, pliis kiertäkää mut kaukaa jatkossa ;-)

Mutta muuten tänne Ranskaan kuuluu hyvää! Tänäänkin oli aivan mahtava ilma ja istuskeltiinkin ystäväni Kittyn kanssa ulkona kahvilla ja nautittiin täysin siemauksin. Mikä olisikaan sen parempaa kuin kylmä kokis, pilveetön taivas ja +11 asteen ilma? Niimpä, en kyllä tiedä.



Valitsin tietoisestikkin viettää tällaisen mukavan rennon viikonlopun tähän väliin, vaikka bileitähän täällä riittäisi varmaankin monet joka illalle. Eilen vietettiin tyttöjeniltaa meksikolaisten luona ja tänään olin piristämässä Heliä, joka on myös sairastellut koko viikon. Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa, kun ollaan aina kipeitä! :-D Syötiin jäätelöä, katsottiin elokuvaa ja juoruiltiin. Sanoisin, että saturday, and weekend, well spent! 




1 kommentti:

  1. Kyllä kelpaa, täällä sitä liukastellaan jäisillä teillä. Onneksi päivä alkaa pikkuhiljaa pitenemään.
    Mukavaa sunnuntaipäivää molemmille teille!

    VastaaPoista