19.3.2017

borta bra, men hemma bäst

Yes, I'm alive! Hieman hiljaisuutta on täällä ollut, sillä vietin juuri meidän spring breakin KOTONA. Ja voi kyllä, mä niin nautin. Vaikka lämpimässä Etelä-Ranskassa viihtyykin, on koti silti aina koti. Ja se jälleennäkemisen ilo, minkä koin, kun vihdoin se maailman rakkain ihminen näkyi lentokentän toisessa päässä... Se oli varmasti yksi mun elämän parhaimmista hetkistä ja kaiken sen matkustamisen arvoista :')



Suomessa ollessa tein paljon ja samaan aikaan juuri en mitään. Koko alkuvuosi on juostu paikasta toiseen ja koko ajan on ollut jotain tekeillä. Aikataulu on ollut aika hetkistä, joten pieni hengähdystauko oli enemmän, kuin tarpeen. Nautin vain rakkaiden läsnäolosta ja sitä olinkin kaivannut, vierailin isovanhemmilla, söin ruisleipää ja iskän tekemiä lihapullia, nukuin alku vuoden univelat pois ja ulkoilin talvimaisemassa. Menin täysin fiiliksen mukaan, enkä edes halunnutkaan tehdä sen kummempia suunnitelmia, kun en tiennyt miten itse reagoisin tähän kaikkeen tunnemyräkkään, mikä kotoa tulee. Ja tein juuri niitä asioita, mitä juuri sillä hetkellä huvittikin.



Kaksi viikkoa meni todella nopeasti ja nyt oonkin jo matkalla takaisin Montpellieriin vielä kahdeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen tämä kevät ja vaihto olisikin jo ohi. Tunteet ovat tällä hetkellä enemmän sekaisin, kuin mun lähtiessäni Tammikuussa, kun taas heippojen sanominen hetkeksi aikaa osottautui yllättävän haastavaksi ja samaan aikaan haluaisin vielä nähdä ja kokea kaiken mahdollisen näinä viimeisinä viikkoina Ranskassa. Onneksi vielä vierailuvuorossa on rakkaita ihmisiä, joista poikaystävän saan tänne jo kolmen viikon päästä ja perhe, joka saapuu juuri ennen lähtöäni. Joten ehkä sekin sitä tällähetkellä vallitsevaa koti-ikävää lievittää, kun on rakkaita, joita odottaa :-)

Kuullaan taas lisää Montpellieristä! 

1 kommentti:

  1. Ainahan se on haikeaa hyvästellä rakkaat ja lähteä pois. Mutta iloisena odotellaan sinne tuloa ja kaikkea sitä kivaa mitä itsekkin olet kokenut. Täällä heräiltiin -7 asteen pakkasiin joten nauti siellä lämmöstä kun täällä hytistään vielä! Mukavaa päivää

    VastaaPoista