26.2.2017

Pic saint-loup

Meillä on aika meneväinen vaihtariporukka täällä joten, kun saatiin idea lähteä kiipeämään läheiselle vuorelle, oli meitä aika iso kasa tyttöjä innostuneina! Meidän lauantai aamu alkoi aikaisin, kun haluttiin olla hyvissä ajoin paikalla. Pakattiin kamat kassiin ja hypättiin bussiin! Aurinko paistoi täysin kirkkaalta taivaalta ja kun saavuttiin paikalle, mietittiin moneen otteeseen, että ei se tuo korkea vuori tuossa vieressä voi olla, sehän on aivan liian korkea. Mutta meidän "pelot" osuivat oikeaan ja juurikin se korkein huippu oli, kuin olikin meidän etappi :-D

Vuori oli vaikeahkoa maastoa, irtokiviä ja kiipeämistä. Mutta oh boy, oli se kaiken sen arvoista. Kun päästiin huipulle, näkymä oli aivan mielettömän kaunis. En ole koskaan kiivennyt noin korkealle ja nähnyt tuollaista maisemaa. Istuttiin vuoren huipulla auringosta ja maisemista nauttien ja olihan se huikeaa :-) 

Tehdään täällä todella paljon vain kaupunkireissuja, niin oli mahtava päästä näkemään Ranskan luontoa lähempää. Päivän saldona oli siis mukava "pieni" lenkki, kun käveltiin 20-30km, joista puolet olivat kiipeämistä ylämäkeen ja ihana kokemus ihanien vaihtarityttöjen kanssa! Such an awesome day :-)


3 kommenttia:

  1. Ihanat maisemat totta tosiaan mutta itseltä kiipeäminen olis varmaan jäänyt! Ihan pyörryttää kuvia katsellessa sen verran korkealla kävitte :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä hurjaa kiipeämistä, mutta maisemat sen arvoiset! :) Mä niin tykkään näistä kuvista - sininen taivas on vaan upea tausta!

    VastaaPoista
  3. Ja alaskin olette näköjään turvallisesti päässeet :) Varmasti kokemus!

    VastaaPoista