22.4.2017

Beachparty

Jos totta puhutaan, erasmus elämä on suurimmalle osalle kutakuinkin juhlimista. Itse en ole niinkään sellainen ihminen, joka jaksaa joka kerta olla siellä baarissa aamuun asti, vaan olen mielummin kuluttanut rahani matkustamiseen täällä. Ja olen siitä päätöksestä super onnellinen, mutta koska välillä on kiva myös juhlia, niin yksi perjantai suunnattiin ystävien kanssa parin meksikolaisen järjestämiin beachpartyihin.

Ranta sijaitsi todella kaukana keskustasta, joten taksin maksaminen oli ehdoton no no tässä tilanteessa, joten päätettiin vuokrata pyörät. Ne onkin tosi helppo tapa kulkea täällä ympäriinsä, sillä tuntivuokra on vain 0,50e ja pyöriä on lähes joka puolella kaupunkia. Otettiin ensin trami tarpeeksi lähelle rantaa, josta vuokrattiin sitten pyörät ja lähdettiin matkaan.
Lähes kaikki meidän koulun vaihtarit olivat saapuneet paikalle ja oli tosi hauskaa istua katsellessa auringonlaskua, viiniä juoden ja jutellessa ihmisten kanssa. Bileet jatkuivat vielä kotibileinä vuokratussa talossa, mutta meidän jengi päätti siellä hetken oltuaan lähteä takasin kaupunkiin päin.
Meidän piti palauttaa pyörät tramiasemalle ja ottaa siitä kyyti sitten kotiin, koska tosiaan rannalta keskustaan on 11 kilometriä. Kuitenkin kävi niin, että meidän kyyti ajoi juuri meidän nenämme edestä ohi ja jäätiin vain tuijottamaan tramin perävaloja :-D Pienen paniikkinaurun jälkeen kuitenkin päätimme, etteihän se lenkki takaisin keskustaan ole juuri mitään ja päätimme pyörräillä koko matkan takaisin... :-D Kilometrejä tältä illalta kertyi lähemmäs 30, mutta tuo ilta oli kyllä yksi hauskimmista täällä, juurikin tuon pyöräilyn takia! Kiitos siitä kuuluu vain mun loistavalle matkaseuralle ;-)1 kommentti:

  1. Siellä eletään nyt nuoruuden ihania päiviä, joita sitten myöhemmin on mukava muistella!
    Ihanaa tuollainen yhteisöllisyys.

    VastaaPoista