19.2.2017

All good

Terkkuja aurinkoisesta Ranskasta! Täytyy kyllä välillä hieraista silmiä, kun miettii, että nyt on tosiaan helmikuu ja täällä lämpötilat menee reilusti yli +15 jo! Ihan huikeeta :-) Ensi viikoksikin ennusteet näyttää pelkkää aurinkoa ja yli kahdenkymmenen lämpöasteen lukemia. YES PLEASE! 
 


Viikot menevät täällä ihan hurjaa vauhtia eteenpäin, enkä edes välillä tiedä mistä kuulumista tänne kertoisin! Niin paljon ehtii kirjoitusten välillä tapahtua... Viikonloppu on kuitenkin mainitsemisen arvoinen, sillä tällä kertaa sain vieraakseni ihanan Annan. Hänenkin reissu tänne oli hieman extemporeesti varattu, mutta vietettiin todella kivat neljä päivää kaupunkia kierrellen ja uusia paikkoja etsien. Eilenkin päätettiin lähteä etsimään nähtävyyttä, jota kutsutaan nimellä "pink lake". Järvi on siis ihan oikeastikin nimensä mukaisesti pinkki, mutta perille päästyämme selvisi, että järvi on kyseisen värinen vain tietyin väliajoin... :-D Seuraavan kerran täytyy tehdä enemmän taustatyötä, sillä niitä normaaleja järviä tulee Suomessakin nähtyä tarpeeksi usein ;-)



Muutenkin elämä rullaillee täällä edelleen hyvin. Sää on huippu, ihmiset ovat huippuja, fiilis on huippu ;-) Multa on myös usein kysytty, että käynkö täällä ollenkaan koulussa, kun tunnun vain matkustelevan ja nauttivan täällä. Mutta oi kuulkaas, kyllä. Koulua on myös täällä suunnassa. Ensi viikolla tuleekin siellä istuttua maanantaista keskiviikkoon lähes 13 tuntia putkeen. Katsotaan onko fiilis enää silloin huippu :-D Heh, wish me luck!!!

1 kommentti: