23.1.2017

Asioita, joista olen tällä hetkellä iloinen

Aina on tosi helppoa olla asenteella, että "pessimisti ei pety" ja ajatella asiat mahdollisimman negatiivisesti. Sorrun siihen itsekkin, mutta täällä olen yrittänyt pikkuhiljaa päästä eroon siitä tavasta, koska sillähän vain satuttaa itseään! Mä päätin haastaa itseni nyt ajattelemaan niitä elämän hyviä asioita täällä ollessa ihan kunnolla, joten here you go!

♥ Täällä paistaa lähes joka päivä aurinko ja olenkin saanut pitää aurinkolaseja ja tennareita täällä saapumisestani asti!

♥ On huippua päästä tutustumaan ihmisiin joka puolelta maailmaa. Ja sitä on nyt jo tullutkin päiviteltyä, miten erilaista elämä voikaan olla maailman eri kolkissa.

♥ Ensi viikolla (!!!!!) saan kaksi todella ihanaa ystävääni tänne ja pääsen näyttämään heille elämääni Ranskassa.♥ Vaikka kämppiselämä välillä raastaakin hermoja ja on vaikeaa, olen saanut tehtyä omasta huoneestani viihtyisän, jossa tykkään asustella.

♥ Montpellier on arkkitehtuuriltaan todella kaunis kaupunki ja ihailtavaa riittää vaikka joka päivälle.

Ja nyt kaikki kaverit Suomessa huomio, kyykkyviini maksaa täällä vain 99senttiä! Ja jopa maistuukin ruuan kanssa hyvin ;-)

♥ Vaikka olen edelleenkin sitä mieltä, että ranskan kieli on maailman vaikein, olen silti oppinut sitä ymmärtämään hieman ja jopa opettajamme yllättyi osaamisestani, jes!♥ Englannin kielen taitoni on parantunut myös jo muutaman viikon aikana runsaasti, eikä ole enää ongelmaa heittää edes sitä suomalaisten pelättyä small talkia ihmisten kanssa.

♥ Vaikka olen kaukana läheisistäni kotoa ja ikävä heitä kohtaan tuntuu joinain päivinä liian raskaalta kantaa, silti olen sitä mieltä, että välini rakkaimpiin ihmisiin on vain lähentynyt, sillä heitä on oppinut arvostamaan aivan uudella tavalla. Täytyy siis joskus todellakin mennä kauas, että voi nähdä lähelle paremmin.

♥ Joka päivä täällä oppii itsestään uusia asioita, joka päivä koen, että kasvan täällä ihmisenä. Vaikka olenkin se sama Laura, olen silti oivaltanut itsestäni täällä todella paljon uutta ja oppinut ymmärtämään itseäni paremmin1 kommentti:

  1. Ihania ajatelmia ja jokainen sana niin totta. Eli elät nyt elämäsi ihaninta ja mieleenpainuvinta aikaa nauti siitä täysin rinnoin!!

    VastaaPoista