14.1.2017

Nimes, France

Moi! Päätettiin eilen (taas) ihan extemporena Helin kanssa, että tänään lähdetään jonnekkin. Aamulla tavattiin juna-asemalla ja otettiin suunnaksi Nimes. Nimes sijaitsee n. 20 minuutin junamatkan päässä Montpellieristä ja maksoi vain suuntaansa 8e, joten ajallisesti eikä rahallisesti tämä rokottanut meitä ollenkaan!
Alotettiin reissu aamupalalla ja tottakai croissanteilla ;-) Niitä tuleekin täällä syötyä ihan mukavasti, sillä niitä on tarjolla joka kadunkulmassa.

Kun oltiin hieman tankkailtu, siirryttiin katsomaan erilaisia nähtävyyksiä, kierreltiin ympäri kaupunkia ja ihasteltiin jokaista kadunkulmaa :-D Me oltiin molemmat varmaan koko ajan sydänemojit silmillä, kun kaikki oli vaan niin kaunista. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja me hymyiltiin, niinkuin naantalin auringot itsekkin!

Oli myös kiva päästä suurkaupungin vilskeestä pois, sillä tuolla oli todella rauhallista ja samalla sai nähdä sitä perus ranskalaista elämää. Esimerkiksi ihmiset olivat todella herttaisia. Istahdettiin puistoon syömään crepejä, ja vanhempi mies kulki ohi koiransa kanssa ja huudahti meille "bon appétit" ison hymyn kera! :-)

Kuvat kertoo tässä tapauksessa enemmän, kuin tuhat sanaa. Mutta kaikenkaikkiaan arvosanaksi tää päivä sais täyden kympin. Kaksi asiaa on varmaa, ensinnäkin tänne täytyy päästä vielä uudelleenkin ja toisekseen, Heli on ihan mahtava reissukaveri! Saa nähdä minne me ensi viikolla päädytään... ;-)

2 kommenttia:

  1. Näytti aivan ihanalta paikalta. Just tuommoiset matkat on parhaita!
    Mukavaa viikonloppua teille

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ihana Laura! Myös sä oot huikeaa matkaseuraa!<3 uusia seikkailuja odotellessa!

    VastaaPoista