7.1.2017

First days in France

Hei! Täällä sitä nyt sitten ollaan, 3000 km päässä tutusta ja turvallisesta. Lentomatkat tänne päin ei sujunut aivan mutkitta, sillä ensimmäinen lentomme Suomesta lähti myöhässä ja jatkolennolle ehtimiseen Pariisissa oli meillä vain muutama hassu minuutti... Kuitenkin hikihatussa, kun juostiin, löydettiin oikea terminaali ja oikea kone ja ehdittiin matkaan, huh! 


Kun saavuimme asunnollemme, oli sisälämpötila vain +10 paikkeilla, eikä se siitä paljon lämmennytkään yrityksista huolimatta... Joten heti ekana yönä täällä sairastuin kovaan kuumeeseen ja flunssaan, joten se on "hieman" (lue:paljon) varjostanut oloani täällä. Onneksi monet skypepuhelut poikastävän ja perheen kanssa ovat saaneet edes vähän kohennettua oloani, ja eiköhän se elämä ala täälläkin rullaamaan toivottavasti pian. 


Pääsin vain yhtenä päivänä kouluun, ranskan luennolle, jota meillä täällä onkin koko Tammikuu. Tunnilla mentiin sen verran lujaa vauhtia, että kotiopiskeltavaa on hurjasti, mutta onneksi muutama kämppikseni on samassa ryhmässä, kuin minä, joten yhteisopiskelulla toivottavasti alkaisi tuo kielikin rullaamaan... Nimittäin englanninkieli ei suju täällä ihan jokaisessa paikassa. Esimerkiksi koulumme kansainvälisessä toimistossa, ei puhuta sanaakaan englantia... :-D

No, pakko saada tämäkin päivä täällä nyt käyntiin, joten palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Kivat maisemat, tulee niin keväinen fiilis. Täällä rämmitään lumihangessa!!!!
    Kovasti terkkuja

    VastaaPoista
  2. Ensimmäiset päivät on niitä vaikeimpia, kyllä se ikävä siitä helpottaa! Toivotaan että pääset pian eroon flunssasta. Ihanat aurinkoiset kuvat. Terkkuja sinne!

    VastaaPoista