30.1.2017

Nice, France

Huhhuh, en edes tiedä mistä aloittaisin. Oon tässä istunut koneen ääressä tunnin yrittäen pukea sanoiksi mun fiiliksiä. Se tuntuu olevan mahdotonta, sillä takana on aivan mieletön viikonloppu. Satoja kuvia, monia kymmeniä (ellei enemmänkin...) käveltyjä kilometrejä ja rappusia, naurua, hyvää ruokaa, viiniä, aivan huikeita maisemia... Niistä koostui mun ja Helin reissu. Lähdettiin siis Nizzaan kahden päivän varoitusajalla ja se todellakin kannatti. Saavuttiin paikalle myöhään illalla, käytiin syömässä ihanassa ravintolassa, juotiin viiniä ja käveltiin ympäri katuja. Meidän perjantai-ilta myös päättyi maailmanpyörän kyytin, keskellä yötä :-D Anything can happen, when you are in France!

Hyvin nukutun yön jälkeen lähdettiin etsimään aamupalaa, istuttiin ihanassa kahvilassa ja hymyiltiin. Tää on oikeasti meidän elämää. Tammikuussa me syödään aamiaista ulkona, ihan uskomatonta! Nizza oli muutenkin yli odotuksieni. Turkoosia vettä, auringonpaistetta, iloisia ihmisiä... Meillä oli kartta laukussa, mutta päätettiin, että kuljetaan vain ilman päämäärää, ja onneksi tehtiin niin. Nähtiin toinen toistaan kauniimpia maisemia, haukottiin henkeä, ihailtiin, istuttiin rannalla tuoreiden marjojen kanssa ja nautittiin.

Musta tuntuu, että tällä kertaa kuvat todellakin puhuvat puolestaan, sillä multa loppuu sanat kesken! Tulossa on vielä part 2 meidän viikonlopusta, sillä meidän matka ei pelkästään tähän yhteen kaupunkiin loppunut ;-) Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. Siihen asti, see ya later alligator!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti